Apps die je niet mag missen op je smartphone


De meeste mensen hebben al een moderne smartphone. Het zou zonde zijn om er niet alles uit te halen, dus het is een goed idee om apps te installeren die je vermaken en je leven makkelijker maken. Als je een Android-telefoon hebt, download dan apps uit de Google Store; als je iOS hebt, download ze dan uit de Apple Store. Apps die je downloadt van andere bronnen zijn gevaarlijk.

chytrý telefon v ruce

Woordenlijst
Kom je overdag vaak uitdrukkingen in vreemde talen tegen? Download dan offline woordenboeken voor de talen die je het meest gebruikt. Maak je geen zorgen als je een woord laat vallen.Met een offline woordenboek kun je woorden altijd vertalen.

Offline kaarten

Je bent in een gebied waar data verloren gaat en er geen gratis wifi is. En je weet niet eens waar ze zijn. Offline kaarten zijn een geweldige oplossing als je niet wilt verdwalen en er niemand is om je te helpen als je langskomt. Je hoeft geen gedrukte kaarten meer mee te nemen. Je kunt zelfs gaan wandelen zonder kaart.

Spotify

Muziek van over de hele wereld staat in deze app. Er zijn zowel onbetaalde als betaalde versies. Je kunt legaal de muziek die je wilt binnen handbereik hebben. Je hoeft het geheugen van je telefoon niet te vullen met muziek, deze app is alles wat je nodig hebt. Probeer het uit.

Paddenstoelen-app

Einde van de zomer, begin van de herfst. Hubs zijn overal, en er zijn er genoeg. Maar je wilt niet gefrustreerd raken. Met de Paddenstoelen App kun je de verschillende soorten paddenstoelen identificeren. Je maakt een foto van een paddenstoel en de app zoekt uit wat voor soort paddenstoel het is. Wat zou ik doen als ik mijn smartphone niet had …
mobilní telefon, spotify

Tijdschema

Door onvoorziene omstandigheden moet je eerder dan normaal van je werk of school naar huis rijden. Het probleem ontstaat wanneer je van meer dan één locatie naar huis kunt rijden en niet weet waar je aansluitingen zijn op het ideale tijdstip. Dankzij dienstregelingen voor mobiele telefoons ben je niet langer de weg kwijt.

Spelletjes

Het is moeilijk om specifieke aanbevelingen te doen voor spelletjes. Er zijn tal van games op mobiele telefoons. Kijk in de winkel en kies de spellen die je leuk vindt. Je kunt een enorm aantal spellen gratis krijgen. Hoe zit het met die momenten dat je moet wachten op kantoor of ergens anders? Speel gewoon het spel dat je leuk vindt. Logische spellen, puzzels, RPG\’s natuurlijk, maar ook ontspannende kleurboeken… Er is voor ieder wat wils.