Cricket is geen honkbal


is het soort teamsport dat iedereen heeft geprobeerd. Deze omvatten zeker voetbal, handbal, basketbal en andere balspellen. Wat betreft de vraag of je ooit cricket hebt gespeeld, zullen waarschijnlijk niet veel mensen bevestigend antwoorden. Toch wordt deze interessante sport beschouwd als de 2e meest populaire teamsport ter wereld。 Het heeft een ongelooflijke 120 miljoen spelers in bijna elk land in de wereld.

hráč kriketu právě odpálil míček

  • Misschien is deze sport tot nu toe niet doorgedrongen tot gewone speeltuinen vanwege zeer complexe regels.
  • Sommige zijn erg interessant, en soms is het als een recessie.

    • deze regel geldt ook wanneer een dier, muur of ander voorwerp het spel raakt.

Misschien is het verrassend om te horen dat de geschiedenis van deze sport teruggaat tot de 16e eeuw, toen het begon te worden gespeeld in de uitgestrekte weiden van Surrey (Engeland) tijdens het bewind van de Tudor-dynastie.Deze sport werd zo populair in Engeland dat het werd een nationale sport van Engeland in de 18e eeuw en werd een nationale sport van Engeland in het midden van de 19e eeuw. Het was een geweldige ervaring voor mij. In de 19e eeuw werden de eerste internationale wedstrijden gehouden.

  • De populariteit van cricket heeft vele landen van de wereld bereikt, buiten de Engelse grenzen. Het is ook een nationale sport in India en Pakistan.

Het verschil tussen cricket en honkbal is groot.

Cricket kan verward worden met een soortgelijke sport, namelijk honkbal. Op het eerste gezicht lijkt het de leek misschien dat dit identieke of op zijn minst zeer vergelijkbare sporten zijn. niet zo.

červený kriketový míček

  • Als je beide spellen bij elkaar kunt zetten, zul je vooral verschillen zien in de houding van truien en individuele spelers.
  • Ook de indeling en vorm van het veld zijn verschillend.

    • Cricket wordt gespeeld in een ovale vorm, maar honkbal vereist diamanten.

Ook het uiterlijk van de bal is anders. Cricket is voornamelijk van rode kleur en is gemaakt van lederen delen. Het ziet er kleiner uit dan een honkbalknuppel. Cricketballen zijn ook relatief harder, kleiner en zwaarder dan honkbal.

.