De grootste spelers op de markt van kortingsportalen


De tijd dat de Tsjechische markt verzadigd was met discountportalen en de gemiddelde klant niet meer door de aanbiedingen kon navigeren, is gelukkig voorbij. De enige overlevenden op de markt zijn de sterke spelers die veel moeite hebben gestoken in marketing en hun strategieën tot in het kleinste detail hebben afgestemd. Hier zijn klanten ervan overtuigd dat ze echt krijgen waarvoor ze betalen. En welke portals behoren tot de krachtigste?
víno s přáteli

1.Slevomat

Top op zijn gebied. Geen enkele andere speler op de markt biedt zo\’n geavanceerde service. Er is een klanttevredenheidsgarantie en iedereen koopt hier meer dan eens. Aanvankelijk bood Slevomat een breed scala aan diensten, maar sinds 2015 is het in handen van een groot Brits bedrijf, dat een iets andere richting heeft gekozen en zich richt op rondleidingen en ervaringsgerichte activiteiten. Het Aqua Park heeft onder andere meer dan 50.000 kaartjes verkocht.

2.Hypersleb

Elk jaar de grootste verrassing in de verkoop. Dit jaar is de stijging meer dan 40%, wat indrukwekkend is. Het portaal investeert veel in innovatie, nieuwe ruimtes en marketing. Het biedt kortingen op reizen, producten, cosmetica en fitness. De verkoop is niet zo hoog als bij Slevomat, maar het haalt zijn achterstand in qua maandelijks verkeer.

3.Pepa

Niet zo lang geleden had het Pepa-portaal problemen met gestolen domeinadressen. Net als de vorige twee, houdt Pepa zich bezig met kortingen in de reis- en gastronomiesector. Hun blog bevat veel nuttige informatie, waaronder een introductie van hun medewerkers, wat een inzicht geeft in de familiaire sfeer van dit portaal Pepa is een van de eerste kortingsportalen in Tsjechië.

search cool
Als je geen konijnen in een zakje wilt kopen, shop dan bij deze beproefde portals met een traditie. Hun geavanceerde systemen zorgen ervoor dat je je geen zorgen hoeft te maken over geldontwaarding of slechte service.

.