die ervaren

  • 143


die een avontuur beleeft namens het gebouw, hij weet waar hij het over heeft. Net voordat je de grond voor de eerste keer trapt, moet je rondrennen en veel toestemming en bevestiging nemen. Je staat in nauw contact met de architect, want zonder zijn plannen en stempels zet je geen stap. Dan zie je langzaam maar zeker het hele object omhoog groeien. Het binden van de truss en het installeren van tegels op het dak kan gaan naar de roman. En het is nog lang niet voorbij.
dům na vodě
Het gebouw is klaar en wat nu? Vervolgens het interieur, de bedrading, de waterverdeling en de riolering. Dan gips, gevelbeplating, buitengevels, landschapsarchitectuur. In het begin is er veel opwinding. Maar uiteindelijk. Gebrek aan stroom, vaak zelfs geld, soms zenuwen stromen als gevolg van het gebrek aan betrouwbaarheid van het leveringsbedrijf. Honderd keer gevraagd of het de moeite waard was. Het was het waard, maar bedankt, eenmaal genoeg. Weinig mensen hebben de kracht en moed om Nummer 2 te bouwen. In ieder geval blijft het spoor slechts één keer na de bouwer. Er was eens een tijd dat iedereen weet dat hij hier bouwde, leefde en deed het grootste ding voor generaties.
romantika v uličkách

prioriteiten verduidelijken

Huisvesting is een duidelijke topprioriteit voor het grootste deel van het land. Zij beslissen waar, hoe en met wie te leven. Het is het meest voorkomende onderwerp, naast relaties en werk. Weinig mensen willen naar de straten en hostels van twijfelachtig karakter. Het is altijd de moeite waard om te investeren en altijd de moeite waard om te investeren. Het gevoel dat iets van ons is, is onbetaalbaar. Er zijn een aantal duidelijke aanwijzingen in het leven, en het is zeker een van hen dat er een plek is om je hoofd op te zetten.We willen ergens een lucratieve baan aangeboden krijgen voordat we het huis verlaten en ergens anders beginnen. Het is goed om te zien hoe oudere medeburgers zich vastklampen aan hun huizen en appartementen, waar ze vaak hun hele leven hebben doorgebracht. Helaas mag niet iedereen hier wonen. Ze verlaten het huis omdat ze niet voor zichzelf kunnen zorgen. En er is niemand om hen te helpen. Ze bouwden vaak huizen voor kinderen. En waar ze zijn. Waar zijn ze wanneer ze ze het meest nodig hebben?
.