een icoon genaamd Jagr


Het is weer voorbij. We zijn gewend geraakt aan regelmatige rapporten uit zijn privé-en professionele leven, maar nu hebben ze letterlijk de zak weer gescheurd. En hockeyfanshopen stevig. Wat? Dat hun ster uiteindelijk naar huis zou terugkeren na een paar jaar in het buitenland in de NHL en “op zijn oude knieën” voor hun club zou spelen. Of eigenlijk zijn eigen club. Jaromírjagris de eigenaar van de hockeyclubKladno.
slavná 68

Ik denk niet dat Jagr zelfs de relatie met de oude knie kent. Hij voelt zich nog steeds jong en vol kracht, en denkt alleen aan zijn hobbywerk. Ik heb nog nooit zoiets gezien als een gezin stichten. Hij beschouwt zijn fans als zijn familie en hij plaatst regelmatig nieuwe foto \’ s, informatie en opmerkingen op sociale netwerken. En ze houden van hem. Natuurlijk, niet alleen daarvoor. Vooral vanwege zijn geweldige spel en de manier waarop hij zichzelf in hockey wist te vestigen en onsterfelijk werd. Maar zelfs in dergelijke gevallen kun je niets tegen de natuur doen en is het vermoeide lichaam vatbaarder voor verwondingen. En moet afscheid nemen van de nhlen naar die Tsjechische vijver gaan, wat nog steeds een voordeel is ondanks dat dit lichaam wordt gedragen.
souboj v hokeji

Zelfs als Jaromírjagr niet veel meer speelt, zal hij op zijn minst de opkomst aanzienlijk verhogen. Fans van de competitie en zijn club verwachten promotie naar de Extra La Liga. Alles is mogelijk en alles is open. Zijn aanwezigheid in de kleedkamer en zijn advies als ervaren speler kan een enorme boost zijn voor anderen. Wanneer de nummers68op de bank zitten en ernaar kijken, doet iedereen zijn best en doet hij zijn best.


Hockey is altijd al een populaire sport geweest in Tsjechië, en nu is het al een tijdje nog populairder, en tickets voor wedstrijden zijn sneller uitverkocht. Althans dit jaar. Wat het volgende is, zullen we zien. Dit jaar zal het vieren46.Verjaardag, Dit is niet echt een beetje, maar nog steeds niet zo veel voor hem. Misschien gaat hij ergens anders heen. Of hij blijft thuis, zorgt voor zijn club en begint zijn eigen gezin. kijken.