eerste kerst zonder Partner-Hoe overleef je Kerstmis als je nog niet hersteld bent van afscheid?


heb je je eerste kerst zonder partner?Heb je ooit je eerste kerst zonder partner gehad?Heb je ooit je eerste kerst zonder partner gehad? Je bent onlangs uit elkaar gegaan en je kunt je niet voorstellen hoe je deze kerst gaat overleven? Als je dit doet, wordt het beter. 

de eerste kerst zonder Partner – Hoe overleef je Kerstmis als je nog niet uit het afscheid bent gestruikeld? 

Uit elkaar net voor Kerstmis? Laten we eerlijk zijn, dit is gek, maar het gebeurt. Mensen breken elke dag met vandaag, en eerlijk gezegd, je zou liever een vakantie doorbrengen met 2, maar na alles wat er mis is en het einde komt toch, we zien Kerstmis als een vakantie van vrede, een vakantie die een geliefde dicht bij ons zou moeten zijn, een vakantie die niemand alleen wil doorbrengen. Dan zal er plotseling een afscheid van Advent zijn, en je zult je slechter voelen dan ooit. Het is waar dat het echt moeilijk is om een zucht van opluchting te ademen als iedereen te maken heeft met geschenken aan partners, samen op straat winkelt of geniet van de feestelijke sfeer op de marktkramen, maar je kunt alles regelen. 

vánoční dekorace

Kerstschoonmaak met alles erop en eraan

Wat zijn de kenmerken van Kerstmis? Het begint altijd met de kerstschoonmaak. En doe het ook. Maar een beetje anders, dit jaar hoef je niet geobsedeerd te zijn door grote schoonmaak, maar reinig jezelf van binnen en veeg de sporen weg die je thuis zoveel pijn hebben gedaan. Het zal niets sentimenteel verbergen of foto \’ s tonen. Alles moet weg. Je kunt het thuis zelf maken en kerstversieringen aantrekken, maar zelfs als je thuis minstens 1 ding achterlaat dat je aan Kerstmis doet denken, moet je Oh, wat Weet je, misschien kom je tijdens de feestelijke sfeer van de Advent proeven. Het heeft geen zin om te doen alsof dit jaar niet over Kerstmis gaat. Zelfs als je relatie voorbij is, kun je het prachtig vieren. En je zult zien dat het op die manier veel beter zal zijn. 

zdobení stromečku

je hoeft niet voor alles alleen te zijn.

de vraag is of je je voor de wereld wilt verbergen of eenzaamheid wilt onderdrukken. In het algemeen zegt de ontbindingshandleiding heel duidelijk. Huil een paar dagen, word boos, verdrietig en ga dan naar buiten. Elke overgangsperiode heeft zijn fasen. Met Kerstmis, als je kinderen hebt, probeer dan contact te maken met je familieleden en vrienden, wijd je volledig aan hen, en je Kerstmis is zo anders op te vrolijken op kerstfeesten, wat kerstfilms te kijken, de hond in het asiel te behagen of te doneren aan een goed doel. 

probeer niet alleen in huis te zijn. Dit leidt ertoe dat een persoon medelijden met zichzelf heeft en zelfs in een depressie valt. Zelfs als je van binnen ziek bent, eindigt het leven niet. het is weer goed, dus zeker op een dag.