Ervaring met het gebruik van een computer

  • 5


Als je weet hoe je een computer moet gebruiken, is dat geweldig. Ik ben zelf altijd verbaasd als mensen me vertellen dat ze weten hoe ze een computer moeten gebruiken, om er vervolgens achter te komen dat ze bijna niets weten. Ik ben altijd geïnteresseerd in mensen die denken dat ze iets met een computer kunnen. Dingen die ik niet kan. Hoe vaak heb ik op school niet verschillende gereedschappen en dingen nodig gehad om iets op te lossen? Maar soms kan ik dat helemaal niet, dus dacht ik dat het het beste zou zijn als ik persoonlijk een speciale computercursus zou volgen. [Want soms vragen andere familieleden me, omdat ik jong ben en altijd op de computer zit, films kijk op de computer, online winkel, dus ik denk dat ik bijna alles kan op de computer. Ik kan bijvoorbeeld een website maken of ik ken alle websites. Dat is echt onzin. Ik snap niet hoe mensen zo kunnen denken. Het is vooral de oudere generatie die denkt dat als je veel tijd op de computer doorbrengt, je alles kunt.

Práce s webem není pro každého.

Dit is duidelijk niet waar. Mijn partner speelt bijvoorbeeld computerspelletjes, is er bekend mee en ontwerpt zelfs sommige spelletjes. Hij verdient er een inkomen mee. Ik breng ook veel tijd door op de computer, maar ik weet niet hoe ik online games moet spelen. Dat is erg veeleisend en ik dacht dat het geen kwaad kon om op zijn minst te proberen hoe ik computerspellen moet spelen. Je kunt nooit genoeg ervaring hebben en ik denk dat je met meer ervaring meer kunt doen. Je kunt nooit genoeg ervaring hebben. Toch?