Geen werk? Doe mee aan een cursus


1. Timmerman

Als je ervan overtuigd bent dat deze baan je vervult en gelukkig maakt, zul je gelukkig zijn. Je kunt gemiddeld drie tot vijf dagen werken voor tussen de €2.000 en €5.000K.
pracovní setkání

2. Kassier

Deze baan is mentaal en in sommige gevallen fysiek zwaar. Sommige mensen doen het echter nog steeds met enthousiasme. Daarom ligt het salaris tussen de 1.500 en 2.000 Kč en is de trainingsperiode gemiddeld één dag.

3. Heftruckchauffeur

Nooit gedaan maar altijd in de verleiding gekomen? Nu kan het. Een heftruckcursus kost tussen de 2100 en 3000 Kč en duurt slechts acht uur.

4. Management

Het hebben van een goede assistent of assistent is de droom van elke manager. Daarom krijgen ze een salaris van 9.600-12.000 Kč, maar ze kunnen ook gratis worden verkregen via Hello Work (alleen voor werklozen).

5. Accountants

Elk bedrijf ter wereld heeft één ding gemeen. Ze hebben een boekhouder nodig. Alles wat je nodig hebt is 5.000 Kč en de cursus duurt 15 dagen.

6. Afsteller

Wil je toegangsmachines onderhouden of repareren? Het kost tussen de 19.850 en 29.280 Kč en je kunt in 14 dagen afstuderen.

7. Maatschappelijk werker

Werk je in de sociale dienstverlening (verpleeghuizen, kinderdagverblijven voor gehandicapte kinderen, etc.) en heb je niet voldoende opleiding? Deze cursus, exclusief voor maatschappelijk werkers, is volledig gratis en kan in slechts acht uur worden afgerond.

8. Cursus Creatief Schrijven

Dit is een creatieve cursus die je helpt je verbeelding te ontwikkelen. Wil je een boek publiceren of heb je hulp nodig bij bedrijfspresentaties? Deze cursus is voor jou. Je kunt het in één dag onder de knie krijgen en het kost 950-1.250 Kč.
americké noviny

9. Financieel adviseur

Als je graag advies geeft over hoe je geld kunt besparen, zul je deze baan geweldig vinden. De cursus is duurder (10.400 Kč, 182 lesuren) maar het is het echt waard.

10. Opvoeders

Opvoeders en leraren zijn nodig om het onderwijs vooruit te helpen. We moeten allemaal leren, dus er is veel vraag naar deze baan; er zijn cursussen variërend van 1,5 tot 1.390 Kč. En je hoeft er maar één dag voor uit te trekken.