Geniet van de ervaring in plaats van materiële cadeaus!


Iedereen heeft moeite met het kiezen van een cadeau voor zijn man of vriend – T-shirts, korte broeken, sokken en cosmetica zijn al verouderd, dus je hebt iets origineels nodig. Als je vriendje een foodie is, zal hij zeker blij zijn met de tips van vandaag!
hlavní chod
Running sushi
Niet iedereen heeft van running sushi gehoord, maar niet iedereen is er geweest. Het is een all-you-can-eat eetmethode. De prijzen variëren van restaurant tot restaurant, maar de meeste plaatsen vragen tussen de 300 en 500 kronen voor anderhalf tot twee uur. Tegenwoordig klinkt dit misschien duur, maar als je bedenkt hoeveel bijvoorbeeld acht stukjes sushi kosten, is deze prijs prima. Je kunt zoveel eten als je wilt en meer proeven dan alleen de eerder genoemde sushi-rolletjes.
Golden Pacific Café
Laat ik nu wat specifieke locaties opnoemen. Dit restaurant werkt volgens hetzelfde principe als Running Sushi, maar serveert een andere keuken. Zoals je misschien hebt gemerkt, zijn restaurant en café gecombineerd in de naam. De gerechten die je van het menu kiest, worden per trein naar je toe gebracht. Dit zie je niet overal. Bestel eerst een hartig gerecht en als je genoeg hebt gehad, kies je een dessert. De zelfgemaakte limonade is hier ook heerlijk!
running sushi

Wat Dietenice betreft: net als het eerste restaurant kent iedereen het. In de badplaats Dietenice zijn verschillende restaurants en cafés waar je kunt eten. Dit zal echter niet ieders kopje koffie zijn. Hier stap je terug in de tijd naar de middeleeuwen en ervaar je uit eerste hand hoe het echt was. Huisvrouwen rennen rond de tafel, ridders wedijveren onder het volk en de keuze van eten en drinken is niet altijd even eenvoudig. Ze noemen appelsap bijvoorbeeld \’geitenpis\’. Sorry voor de vulgariteit, maar zo gaat dat hier echt. Je kunt hier blijven, maar je kunt er nachtmerries van krijgen. Het spookt in het resort en het is er altijd levendig! Sommige mensen vinden dit resort zo goed dat ze terug willen komen.