Heren en heren


Heren, zouden jullie soms niet willen dat je was zoals beroemde heren zoals James Bond of Sherlock Holmes? Dames zwijmelen bij het zien van je achterkant. Misschien heb je ooit geprobeerd een echte heer te zijn, maar kon je er niet tegen? Wat kun je dan doen om deze traditie, die waarschijnlijk op de Britse eilanden is ontstaan, nieuw leven in te blazen?Tři muži, zamyšlení.jpg
Besteed aandacht aan mode
Dat betekent natuurlijk niet dat je meteen een duur pak of een hoge hoed hoeft te kopen. Maar je moet wel een beetje aandacht besteden aan je uiterlijk. Probeer bijvoorbeeld een trui of overhemd. Een comfortabele broek kan ook geen kwaad. Maak je outfit af met stijlvolle schoenen en je zult je transformatie niet geloven als je voor de spiegel staat. Als je niet weet wat op dit moment in de mode is, wanhoop dan niet.
Gedraag je als een heerMuž v obleku, elegantní.jpg
Nogmaals, je hoeft niet meteen te overdrijven. Begin klein, ontwikkel bepaalde gewoontes en voeg er dan steeds meer van toe. Houd bijvoorbeeld de deur open voor een dame als ze een gebouw of kamer binnenkomt. Zelfs als het ochtend is en je haast hebt om naar je werk te gaan, vrolijk dan op, glimlach en zeg \’itterasshai\’ tegen de verkoper van een kaartje voor het openbaar vervoer. Je zult je zeker beter voelen over jezelf. Behandel je collega\’s op het werk, man of vrouw, met nederigheid en respect. Of ze zich nu aan je ergeren of niet, je zult ze bewijzen dat je karakter hebt. Het spreekt voor zich dat dit gedrag je zelfvertrouwen een boost zal geven. Vergeet niet dat een gentleman iemand is die zijn eerlijkheid nooit verbergt, die nooit stopt met glimlachen, ongeacht de ontberingen die hij doormaakt.
Een heer zijn is nog niet uitgestorven
Een heer zijn is niet meer zo\’n trend, maar het is niet helemaal afwezig. Mannen van nu houden zich misschien niet meer aan dezelfde regels als vroeger, maar misschien dat over een paar jaar iets anders aanslaat en heren weer \’in\’ zijn.
Lees dit artikel en je zou één van hen kunnen zijn.