hoe je je auto effectief kunt beschermen tegen de kou


Sommige mensen noemen de wintermaanden hun favoriet. Het is altijd koud, de nacht komt van 5 uur in de avond, en de persoon is altijd moe van alles. Als er in deze periode geen kerstvakantie was, dan is er misschien geen reden om ernaar uit te kijken. Maar op koude dagen en nachten lijden niet alleen mensen, maar ook hun auto \’ s.
Auto na zimní cestě
en niet alleen zijn wegen nog meer verwoest dan op andere tijden, maar ook vanwege het zout dat wordt gebruikt om sneeuw, zure regen en mogelijk ijs te smelten.Ja, zout werkt goed op ijzige oppervlakken, maar het kan ook een grote stempel drukken op de carrosserie en het chassis van de rover. Het ergste is dat je het niet kunt vermijden. Daarom is de beste oplossing om de auto ergens in de garage te parkeren tijdens de winter of onder een dekzeil dat veilig zal overleven tot de lente. Dit is een veel betere oplossing dan altijd betalen voor kleine reparaties, althans vanuit financieel oogpunt.
Zasněžené auto

Hoe het te doen.

In de vorige regels werd al aangegeven hoe een dergelijke overwintering te bereiken. Allereerst moet je weten waar je de auto in de winter wilt verstoppen. Absoluut ideaal is een garage die volledig zal worden verborgen voor alle Winter valkuilen. Maar niet iedereen heeft een garage en is te ver van huis. In dit geval moet je jezelf een beetje temmen, maar het gaat nog steeds door. Het is belangrijk om een speciaal dekzeil voor de auto te krijgen. Natuurlijk moet het waterdicht zijn, er mogen geen verdachte Hoezen en andere vodden zijn. Houd er rekening mee dat uw auto altijd buiten staat, dus u moet niet worden blootgesteld aan ongunstige klimaten.

Vergeet roest niet

Voordat u uw auto enkele maanden parkeert, moet u alle mogelijke roest verwijderen. Zelfs kleine keratineerde vlekken kunnen zich zeer snel verspreiden. bij normaal gebruik zul je het merken, maar als de auto eenmaal onder het dekzeil zit, heb je geen overzicht meer.alle gecorrodeerde plaatsen moeten worden schoongemaakt met een slijpmachine, respectievelijk Smaragdpapier. Als je dit nog niet hebt meegemaakt, maak je geen zorgen, neem contact op met de service. Hij kan het daar aan.

.