Hoe jij in je auto rijdt


Hoe zit het met jou en je auto? Heb jij een droomauto of een oude sloopauto? Zoals ik? Ja, ik heb een oude vuilnisbak en ik schaam me te erg om er ergens mee te rijden. Deze auto heb ik van mijn oom gekregen, maar hij kan niet meer rijden omdat hij doof en blind is. Dus in plaats van de auto te slopen, gaf hij hem aan mij. Ja, ze zeggen dat je het paard niet achter de wagen moet spannen, maar als je een lelijke sloopauto gratis krijgt en je krijgt te horen dat het een stuk schroot is, zul je niet half zo blij zijn.

Chcete ladit se svým autem?

Alleen al omdat ik in een dorp woon zonder vrienden of vriendinnen, en mijn buren allemaal gepensioneerden zijn, kreeg ik altijd een soort krasje, een soort vuilnisbak om naar de stad te gaan waar ik tenminste beschaving, vrienden en een school heb. Ik was er blij mee. Bovendien heb ik daar een parttime baan. Ik ben al 19 en zit op de middelbare school, maar ik was blij dat ik tenminste naar die plekken kon gaan. Gewoon om me niet te schamen, zodat ik niet naar mijn klasgenoten hoefde te luisteren die me vertelden dat ze je auto helemaal gingen slopen, parkeerde ik hem altijd in de winkel om te laten zien dat het iemand anders zijn auto was en niet de mijne.

Krásné romantické jízdy v autě.

En gelukkig was de winkel ongeveer 100 meter van de school, dus ik liep altijd. Het ergste was als mijn vrienden met de bus wilden en ik te verlegen was om uit te leggen dat de oude auto van mijn oom bij de winkel stond. Op een dag wilde hij ergens heen met zijn vriend en de auto van zijn vriend had pech, dus ik moest mezelf opofferen en zeggen: \’Je schaamt je dat je een oude auto hebt, maar het is ook geweldig om ergens heen te gaan\’. Gelukkig was dat vijf jaar geleden en nu krijg ik een betere auto. Het is niets bijzonders, maar het is een stuk beter dan de auto van mijn oom en het heeft geen cosmetische gebreken.\’