Ik en mijn mobiele telefoon


Hoe belangrijk is je mobiele telefoon voor jou? Ik kan op mijn mobiele telefoon werken omdat het erg handig is. Ik werk als callcenteroperator. Ik werk niet direct op mijn mobiele telefoon. Maar denk er eens over na. Je zit echt de hele dag aan de telefoon. En ik voer privé- en werkgesprekken thuis. Dus je hebt je mobiele telefoon weer aan je oor. Je bent de hele dag aan het bellen en je neemt je mobiele telefoon nooit uit je hand. Het is verschrikkelijk. Door dat levenstempo duurde deze baan maar een jaar.

Mobil nás spojuje.

Ik was het beu en besloot dat ik een nieuwe impuls nodig had. Ik was het zat om de hele tijd als telefoniste rond te hangen. En ik zei tegen mezelf dat ik dat ging veranderen. Ik zei tegen mezelf dat ik vanaf dat moment als kok zou gaan werken. Ik ben opgeleid als kok, dus dat past ook bij me, en ik hoef niet de hele tijd mijn telefoon erbij te houden, dus daar kijk ik naar uit.

Mobil používám často.

Maar ik heb een jonge zoon die een mobiele telefoon heeft. Mijn zoon, die nu een tiener is, heeft geluk dat hij een mobiele telefoon heeft, want hij speelt veel buiten. Dankzij de mobiele telefoon heb ik vaak contact met mijn zoon. Bovendien breng ik graag tijd door met mijn familie dankzij mijn mobiele telefoon. Mijn familie woont heel ver weg, dus dankzij mijn mobiele telefoon kan ik vaak contact met hen houden. Mobiele telefoons zijn nu echter zo handig en gewoon geworden dat ze geen luxeartikel meer zijn. Ik denk dat mobiele telefoons nu bijna een noodzaak zijn. Niet alleen vanwege het prestige dat het heeft, maar meer vanwege het feit dat mobiele telefoons mensen dichter bij elkaar brengen. En mobiele telefoons maken alles beter en sneller. Of heb jij een andere relatie met mobiele telefoons? Er zijn nu zoveel verschillende manieren om naar mobiele telefoons te kijken, het zijn duizend verschillende dingen. Maar ik volg mijn zintuigen en ik kan niet meer zonder mijn mobiele telefoon.