Ik kan niet tot mijn man doordringen na een ruzie… En lange tijd


Ruzies zijn normaal in relaties en zelfs gezond, volgens experts. Het is belangrijk om af en toe ruzie te hebben om een functionele relatie op te bouwen. Je moet je partner vertellen wat je denkt, wat dat ook mag zijn, zonder je gevoelens te verbergen. Alleen eerlijkheid en het vermogen om dingen door te praten zullen je naar het stadium brengen waarin je klaar bent om alles in je leven met je partner te delen. Dus als jullie thuis ruzie maken, is dat eigenlijk prima. Na de ruzie is alles toch weer duidelijk. Het is gewoon zo. Vrouwen zijn van nature communicatiever, eerlijker en delen meer dan mannen. Dus logischerwijs kunnen ze niet lang zwijgen. Zelfs niet na een ruzie. Mannen daarentegen zijn graag chagrijnig en als ze besluiten dat ze nog niet met je willen praten, zullen ze dat ook niet doen. En dat kan leiden tot een nieuwe ruzie. Want als het stil blijft, is er geen echte genezing mogelijk.
hádka mezi partnery

Zeg iets over…

Hadden jullie thuis ruzie en ging ieder van jullie naar een ander deel van de flat? Het is goed, je moet alleen zijn om te ventileren en de informatie die je van de ander hebt gekregen te verwerken. Maar vrouwen moeten veel sneller hun gedachten op een rijtje zetten en het huishouden draaiende houden, dus ze willen sowieso de communicatie hervatten, maar mannen kan het niets schelen en hebben nog steeds tijd nodig om te mokken. En als je thuis niet met je man praat, kan dat zenuwslopend zijn. Dus hoe krijgen we hem zover dat hij weer gaat communiceren?
Het antwoord is heel moeilijk. De meeste mannen zijn koppig en doen alleen wat ze zelf willen. En hoe meer een vrouw wil dat een man weer gaat praten, hoe meer hij zich inhoudt en niet praat of gewoon boos wordt en snauwt. Dat is om te laten zien hoe gekwetst hij is. Het toont een zekere emotionele onvolwassenheid. Dus hoe moeten we ons gedragen? Laat hem met rust en gedraag je zo natuurlijk mogelijk. Iemand moet altijd terugkrabbelen, ook al is dat moeilijk. Kleinzielige ruzies leveren nooit iets op, en door op je tong te bijten of door het lint te gaan, kom je niet uit een ruzie.
uražený muž
Vrouwen kunnen beter mokken. De meeste vrouwen regelen het door niet te koken, de voetbalshirts van hun partner niet te wassen, niet meer schoon te maken, geen boodschappen te doen, enz. Toch is dat beter dan volledige stilte, vind je niet?