Italiaanse Piaggiode geboorte van de legende
vreemd uitziende machines begonnen te worden geproduceerd in het begin van de 20e eeuw. Eeuw. Op dat moment was het nog steeds een onhandige, trage en onaangename rover, maar het was populair vanwege zijn originaliteit, interesse en excentriciteit. Maar de populariteit zorgde voor succes, dus begon de driewieler zich van Italië naar de hele wereld te verspreiden. 1. Piaggio driewieler is een van de symbolen van Italië.
italské piaggio
Ostrava, Italië
sinds 2004 vertegenwoordigt I-tec Czech,s.r.o.hij het Italiaanse merk Piaggio in Tsjechië. Het is gevestigd in Ostrava en is gespecialiseerd in de verkoop en service van driewielers en vierwielers.

Let \’ s ride
Piaggio heeft een topsnelheid van 40 km/u, 3-versnellingen, achteruitversnelling en zijn prijs is erg laag. En hoewel dit voertuig al 66 jaar oud is, word je er zeker een ster mee op de weg. Geverfd frame, metaal vult plastic aan en metalen platen beschermen de lichten. Deze cargo driewielige motorfiets is de kleinste vrachtwagen ter wereld. Het ontwerp is onmiskenbaar. Voor 1 wiel, achter 2, kleine cabine, miniatuur luchtmotor Dit is Piaggio. Deze vierkante doos is echter zeer praktisch. Het zal niet alleen uw aankoop te nemen, maar ook een grotere lading, het past vrijwel alles. Als je wilt, kun je zelfs een tuin krijgen voor het dak van deze kleine kever. Als u echter 2 meter meet, reken dan op het feit dat u nauwelijks in de cabine kunt komen. Het uitzicht vanuit de cabine is echter altijd geweldig, zodat u volledig kunt begrijpen wat er op de weg gebeurt. We hebben het niet eens over Parkeren – je kunt gewoon overal lopen.
piaggio v uličce
interieurcomfort
de met kunstleer bedekte bank trekt de stoel direct aan. De veiligheidsgordel beschermt u tijdens het rijden, het is altijd onvergetelijk. Planken met trays voor kleine items, asbakken en houders voor kleingeld. Er is ook een handrem hendel, 1 pedaal, vooral het stuur. Het stuur heeft alleen een grotere versie. Snelheidsmeter en snelheidsmeter – dit is tot 60, maar je kunt niet uit een driewieler. Ruitenwissers, richtingaanwijzers, spiegels en hoorns. Perfecte comfortuitrusting, wat wil je nog meer?