Je eigen planeet? Waarom?


Sinds de prehistorie is de mensheid gefascineerd door de nachtelijke hemel. Verschillende beschavingen en zelfs wijze en ontwikkelde mensen hebben zich eeuwenlang door de sterren laten leiden. Als we vandaag de dag naar de nachtelijke hemel kijken, associëren we die vooral met de romantische sfeer van late zomeravonden. Heb je je ooit afgevraagd of een van de sterren misschien naar jou of iemand van wie je houdtis vernoemd? Of op een andere manierdie je zou willen?
kamenný oblouk
Er zijn tienduizenden of honderdduizenden sterren waar we vanaf weten en ze worden elke dag ontdekt. Deze nieuwe sterren zijn waarschijnlijk niet te onderscheiden van andere sterren of zijn \’s nachts zelfs niet met het blote oog te zien. Zulke sterren worden ontdekt met speciale telescopen. Zulke sterren zijn zo talrijk dat ze niet eens meer namen krijgen, maar een soort serienummer. Dit kan dan door verschillende bedrijven over de hele wereld worden gebruikt om de sterren naar zichzelf te vernoemen . Sommige bedrijven kunnen de namen kopen van sterren die alleen visueel zichtbaar zijn of die in de buurt van sterrenbeelden staan, zodat ze gemakkelijk gevonden kunnen worden ! De kosten voor het vernoemen van sterren hangen af van de locatie van de ster, het bedrijf en andere extra diensten die het bedrijf aanbiedt. De gebruikelijke prijs ligt tussen 10.000 en 10.000 kronen. Het pakket dat je ontvangt bestaat onder andere uit een certificaat van sternaamgeving, informatie over de ster en een kaart van de ster.
hvězdná obloha

Dus als je op zoek bent naar een cadeau voor een kennis, geliefde of echtgenoot, wat de gelegenheid ook is, van bruiloften tot verjaardagen en Kerstmis, een ster is zeker een cadeaudat een glimlach op hun gezicht zal toveren. Open in dat geval een zoekmachine op internet en kies de optie die je het leukste vindt.