Mannen en hun verslavingen


Wat vind je van mannen? Ik denk niet dat ik zo\’n goede relatie met mannen heb. Want ik herinner me mijn eerste vriendje. Ik ging ongeveer zes maanden met hem uit omdat hij onuitstaanbaar was. Hij zat altijd achter de computer en speelde computerspelletjes. Als je je dat kunt voorstellen, weet je waar ik het over heb. Of is het een vrouw die dit artikel leest en ook een computerverslaafde in huis heeft? En je vraagt je waarschijnlijk af waarom ik \’mannen zuigen\’ zei. Het is niet dat ik iets tegen mannen in het algemeen heb. Helemaal niet. Aan de andere kant vind ik mannen echt leuk en waardevol.

Muži jsou velmi šikovní.

Net de pech gehad om drie partners op rij te hebben die verslaafd waren aan computerspelletjes, alle drie. Ik had me erbij neergelegd dat er ergens een normale man moest zijn die geen computerspelletjes speelde. Ik droomde van een man die met me zou gaan lunchen of dineren. Iemand met wie ik kon gaan wandelen of winkelen.

Muži  jsou i skvělí tátové.

Maar helaas, mijn eerste vriendjes waren van het soort dat achter de computer zat en computerspelletjes speelde zodra ze thuiskwamen van hun werk. Natuurlijk, allemaal mannen. Ik heb nooit begrepen wat er zo aantrekkelijk aan hen was. Ik bedoel, ik begrijp dat elke man zijn hobby\’s heeft. Ik tolereerde het ook gewoon. Maar te veel is gewoon te veel. Dus twee maanden later vertelde ik mijn vriend dat het misschien te veel was. Mijn vriend was overstuur door mijn gekreun en mijn woorden. Dus besloot ik de hele relatie te beëindigen en alleen op stap te gaan. Ik denk dat elke man anders is, maar als hij computerspelletjes speelt, is dat waarschijnlijk klote. Maar nogmaals, het hangt er vanaf wat voor soort relatie je hebt met bijvoorbeeld computerspelletjes. Als je vriendje en jij bijvoorbeeld dezelfde passie voor gamen hebben, is daar niets mis mee. Er is niets leukers dan samen met een vriend(in) dezelfde hobby\’s en interesses te delen.