mobiel is een goede dienaar, maar een slechte meester


Ik heb ooit gedacht dat smartphones geweldig zijn, maar ze kunnen ook slechte meesters zijn. Dit is wanneer je verslaafd raakt aan je telefoon en er verslaafd aan raakt. Vraag jezelf eerlijk af of je je kunt voorstellen dat je op een dag geen telefoon bij de hand hebt. Of je telefoon werkt niet omdat je op buitenlandse vakantie gaat en er geen signaal is. Je kunt geen foto \’s en video\’ s delen die je hebt gedeeld met je vrienden. Je komt niet in contact met je vrienden en je ontvangt geen berichten, video \’s, foto\’ s gedurende de hele 14 dagen. JE KUNT HET INTERNET GEWOON NIET ZIEN, ER IS GEEN SKYPE. Dit is vreselijk nieuws voor je. Of dat je je telefoon kunt neerleggen en er niet af en toe naar kunt kijken. Of u nu wordt gewaarschuwd voor elke flits van het scherm of niet, u kunt onmiddellijk reageren op elke sms.  Denk na over je acties, of je langzaam maar zeker in een bepaalde verslaving aan mobiel valt.
žena píše sms
Mobiele telefoonverslaving wordt gedefinieerd als een ziekte. Het is een moderne ziekte dankzij informatietechnologie die ons goed van dienst is, maar ons tegelijkertijd in staat stelt onze persoonlijkheid op te nemen.
Sommige verslaafden kunnen zich niet eens voorstellen dat hun telefoons zullen worden ontladen, en misschien is er ergens geen signaal en kunnen ze hun telefoons niet gebruiken. Ze kunnen al spijsverteringsproblemen, tremoren en angst hebben.
dívka se dívá na mobil
Dit is een ernstige ziekte die al behandeling nodig heeft.
Je bent volwassen en hebt de kans om jezelf te beschermen. Je hebt ervaring, kennis, levensprioriteiten, wat je wilt bereiken en wat je moet bereiken. Maar zelfs veel volwassenen zijn in mobiele verslaving gevallen. En je kind? Welke voorbeelden hebben ze in je als het gaat om mobiele telefoons en telefoons. Ze kijken je gewoon aan met je telefoon om je middel of je telefoon om je hand. Behandel de gezondheid van uw kind door voor uw psychohygiene te zorgen en meer aandacht te besteden aan hoe vaak u de dag en nacht met uw handen op uw telefoon doorbrengt.
.