Mooie relaties


Ik weet nog dat ik mijn vriendje vond op een feestje. We ontmoetten elkaar op het verjaardagsfeestje van mijn zus. Mijn zus was jarig en ze wilde een groter feest geven omdat het haar 30e verjaardag was. Ik was blij. Ik hou van feesten en ik was al 18 maanden niet meer naar een echt feest geweest. Dus mijn zus boekte een heel groot café en nodigde 28 mensen uit. Ik dacht dat we ons de hele avond wel konden vermaken. En dat deden we ook. Mijn zus maakte zelfs een echte entrecote, die we aan iedereen opdienden, en de entrecote was echt perfect.

Na oslavě bylo mnoho květin.

We vonden het allemaal heerlijk. Dus zelfs als je kijkt naar de taart en alle desserts. Alles was perfect. En ik was ook blij dat er zoveel vrienden van mijn zus waren en de sfeer was perfect. Ik was blij om alle leuke relaties te zien. Ik moet zeggen dat waar goede relaties zijn, er een perfecte sfeer en stemming is. Ik herinner me dat ik een keer op een feest was dat gewoon heel formeel was.

Dobré vztahy se vyplatí.

Er was een meisje dat haar ex-vriend en zijn nieuwe vriendin ontmoette. Ik had in lange tijd niet zo\’n gespannen relatie gezien. Ze hadden natuurlijk ruzie en toen gingen ze allebei weg. Ik denk dat het absoluut goed is voor ex-partners om bijvoorbeeld vriendschappelijke relaties met elkaar te onderhouden. Tenminste, zolang ze elkaar niet verbaal aanvallen of beledigen. Hoe dan ook, op het feestje van mijn zus ontmoette ik mijn vriend, met wie ik nog steeds omga. We hebben nog steeds verkering. Volgend jaar vieren we onze tweede trouwdag en we willen een groot feest geven. Ik vind dat elk groot moment een groot feest of iets dergelijks verdient. Ik hou ervan als veel mensen samenkomen, er goede relaties worden opgebouwd, mensen elkaar leren kennen en ervaringen en inzichten uitwisselen. Ik vind het ook leuk dat mensen elkaar helpen en elkaar niets kwalijk nemen.