Plastic of hout?


elke eigenaar van een oud huis bevestigt dat de beslissing om het oude raam te vervangen door een nieuw raam financieel zijn vruchten heeft afgeworpen. Hoewel het financiële volume voor hun overname niet belangrijk is. Wanneer u beslist welk venster het meest geschikt is voor een bepaalde woning, moet u alle voor-en nadelen afwegen. Als u kiest voor ramen met een houten frame, zullen ze het nodige onderhoud vereisen. Of kies voor een kunststof frame. Het is onderhoudsvrij naast regelmatige reiniging.

Nová plastová okna

Plastic ramen worden nu het vaakst gekocht, vanwege hun financiële beschikbaarheid. Ze vinden toepassingen in zowel particuliere woningen, scholen, kantoren en fabrieken. En sinds kort worden ze vaak geïnstalleerd in energiezuinige gebouwen. Alle kunststof ramen zijn voorzien van stalen wapening, wat zorgt voor stabiliteit. U kunt kiezen uit 5 tot 7 kamersystemen. Naast eenvoudig onderhoud, het wassen van het glas en het frame, is het soms alleen nodig om de fittingen en afdichtingen te smeren. Toch zullen ze nog steeds als nieuw zijn. Een lange levensduur is ook gegarandeerd. Van de totale kosten van verwarming kunt u tot 30% van de bestaande kosten besparen. Er is ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de nieuwe groene Spaartoeslag. Het bespaart meer geld. Als u besluit om de bestaande ramen te vervangen door kunststof ramen, dan hoeft u alleen maar een vrijblijvende aanvraag in te vullen. En het bedrijf dat de vervanging maakt, heeft al alles geregeld wat u nodig hebt. Inclusief nauwkeurige prijsberekening.

Okna dřevěná

houten ramen hebben de voorkeur van alle liefhebbers van natuurlijke materialen. Deze kozijnen zijn meestal gemaakt van hoogwaardig hout en de oppervlaktebehandeling beschermt ze tegen verwering. De unieke membraancoating verlengt de levensduur. Het is genoeg om het 1-2 keer per jaar met balsem te wrijven. En de plaatsvervangend onderhoud, in aanvulling op de occasionele reiniging van de ramen, heb je geen ramen. Ze zijn bijzonder geschikt voor grote glazen oppervlakken. Of, als uw huis een atypische gebouwopening heeft die moet worden opgelost. Hout is in dit geval een onmisbaar materiaal. U kunt kiezen uit een breed assortiment – de meest populaire zijn Nordic pine, sparren, eiken of lariks. Deze ramen zijn altijd afgestemd in kleur met een beschermende aluminium kap. U kunt ook het binnenste frame kleuren. Om perfect te passen bij de meubels in het interieur. Dit wordt gewaardeerd door alle eigenaren van oude gebouwen. Of ze kunnen worden gebruikt om ramen in historische gebouwen te vervangen.