Reizen met de auto


Ik vind reizen met de auto het leukst. Ik heb een paar keer treinen en bussen geprobeerd, maar die zijn niet zo handig als reizen met de auto. Stel je voor. Je moet ergens heen op reis en je hebt geen auto, dus neem je uiteindelijk de trein of de bus. Maar als je bijvoorbeeld een tent hebt, grote bagage, een koffer met wieltjes en twee kleine kinderen, is dat erg onpraktisch. Het is dus echt voordeliger om een auto te hebben en te rijden dan om met de trein of bus te reizen.

Autobusem na výlet už nechci.

Ik heb twee keer met de bus gereisd en laten we zeggen dat twee keer de laatste keer is. Dit komt omdat ik de koffer van een van mijn kinderen in de bus heb laten staan. Meestal zei ik tegen mijn twee kinderen dat ze hun koffers niet moesten vergeten. En toen we uitstapten, vroeg ik aan elk kind of ze hun eigen koffer hadden. Helaas vergat één kind het in de trein. Ik heb geen idee hoe mijn zoon me kon vertellen dat hij zijn koffer had. Op dat moment had hij al heel lang geen koffer meer gehad. Ik was echt teleurgesteld omdat ik er pas een paar seconden nadat de trein was vertrokken achter kwam. Ik vond het jammer omdat mijn zoon ongeveer drieduizend kronen aan bagage bij zich had.

Ve vlaku jsme nechali kufr.

Helaas heb ik het station ge-sms\’t en gebeld, maar nooit meer gevonden. Het kwam waarschijnlijk iemand anders te goed uit. Mijn zoon werd in ieder geval gestraft door twee dagen geen mobiele telefoon te hebben. De auto is dus echt praktisch en het loont. Je verliest helemaal niets als je iets in de auto legt, tenzij iemand het oppakt en steelt. Als je iets in de auto legt, weet je zeker dat je het niet ergens anders hebt laten liggen. Dit is echt een enorm voordeel van de auto. Daarom heb ik tegen mijn partner gezegd dat ik nooit meer met de bus of de trein zou reizen, alleen nog maar met de auto. Ik zou liever een paar maanden wachten en sparen voor een betere vakantie ergens aan zee en met de auto gaan dan met de trein.

Reizen met de auto


Ik vind reizen met de auto het leukst. Ik heb een paar keer treinen en bussen geprobeerd, maar die zijn niet zo handig als reizen met de auto. Stel je voor. Je moet ergens heen op reis en je hebt geen auto, dus neem je uiteindelijk de trein of de bus. Maar als je bijvoorbeeld een tent hebt, grote bagage, een koffer met wieltjes en twee kleine kinderen, is dat erg onpraktisch. Het is dus echt voordeliger om een auto te hebben en te rijden dan om met de trein of bus te reizen.

Autobusem na výlet už nechci.

Ik heb twee keer met de bus gereisd en laten we zeggen dat twee keer de laatste keer is. Dit komt omdat ik de koffer van een van mijn kinderen in de bus heb laten staan. Meestal zei ik tegen mijn twee kinderen dat ze hun koffers niet moesten vergeten. En toen we uitstapten, vroeg ik aan elk kind of ze hun eigen koffer hadden. Helaas vergat één kind het in de trein. Ik heb geen idee hoe mijn zoon me kon vertellen dat hij zijn koffer had. Op dat moment had hij al heel lang geen koffer meer gehad. Ik was echt teleurgesteld omdat ik er pas een paar seconden nadat de trein was vertrokken achter kwam. Ik vond het jammer omdat mijn zoon ongeveer drieduizend kronen aan bagage bij zich had.

Ve vlaku jsme nechali kufr.

Helaas heb ik het station ge-sms\’t en gebeld, maar nooit meer gevonden. Het kwam waarschijnlijk iemand anders te goed uit. Mijn zoon werd in ieder geval gestraft door twee dagen geen mobiele telefoon te hebben. De auto is dus echt praktisch en het loont. Je verliest helemaal niets als je iets in de auto legt, tenzij iemand het oppakt en steelt. Als je iets in de auto legt, weet je zeker dat je het niet ergens anders hebt laten liggen. Dit is echt een enorm voordeel van de auto. Daarom heb ik tegen mijn partner gezegd dat ik nooit meer met de bus of de trein zou reizen, alleen nog maar met de auto. Ik zou liever een paar maanden wachten en sparen voor een betere vakantie ergens aan zee en met de auto gaan dan met de trein.