Reizen met kinderen


Als je met kinderen reist, moet je vooruitdenken. Vooral als het kleine kinderen zijn. Het belangrijkste is natuurlijk veiligheid. Daarom moet je eerst en vooral een autostoeltje uitproberen voordat je vertrekt. Zorg ervoor dat je kleintje comfortabel zit tijdens de reis.
Ten tweede, zorg ervoor dat je iets hebt om ze onderweg te vermaken. Dat kan een boek zijn, een favoriet stuk speelgoed of, voor oudere kinderen, een tablet. Hoe stiller de auto is, hoe meer ze zich kunnen concentreren op het rijden.
Vergeet niet om je ook op je gemak te voelen. Als je kalm en positief bent, zal je kind je stemming aanvoelen en zich net zo goed voelen.Zpříjemněte si čas za volantem

Bereid ze voor

Laat ze wennen aan het rijden. Maak een korte proefrit met ze en leg uit wat er gebeurt. Wees je bewust van je omgeving. Laat ze interessante dingen om hen heen zien en maak ze aan het lachen. Kinderen zullen de auto in verband brengen met leuke ervaringen en meer willen rijden.12]

SnacksZorg dat je altijd snacks bij je hebt. Eten is vooral belangrijk op lange reizen. Als je in de zomer reist, wanneer de temperatuur kan oplopen tot ongeveer 30°C, zorg er dan voor dat de kinderen en jijzelf goed gehydrateerd blijven. Neem niet als vanzelfsprekend aan wat er bij tankstations verkocht wordt. Het assortiment kinderdrankjes dat bij benzinestations wordt verkocht is vaak erg beperkt, zo niet afwezig.

Misselijkheid

Als je jonge kind last heeft van misselijkheid tijdens het reizen, geef ze dan een lolly die werkt als een Kinedryl. Dit voorkomt niet alleen ongemak, maar houdt ze ook bezig. Ventileer regelmatig om oververhitting te voorkomen.
Speel spelletjes met oudere kinderen om een leuke sfeer te creëren. Laat ze raadspelletjes spelen, liedjes zingen of verhalen vertellen. Praat met ze over waar je naartoe gaat. Vertel ze wat ze daar kunnen doen en hoe leuk ze het zullen vinden. Je zult zien dat kinderen naar de plek uitkijken en hun zorgen vergeten.Co s sebou
Zoek van tevoren uit waar je de auto kunt parkeren. Het is goed om even te pauzeren en wees niet verbaasd als mensen voorbereid zijn!
Een ander essentieel onderdeel zijn natte doekjes. Houd er een paar klaar in de auto. Je weet nooit wanneer ze van pas kunnen komen en ze kunnen op allerlei manieren gebruikt worden.
Stress niet onnodig en laat kleine misverstanden achter je. Niemand is perfect. Het belangrijkste op reis is om voorzichtig te zijn en te genieten. Vermijd onnodige angst en stress voor de mensen om je heen en leer af en toe om jezelf te lachen. Op een dag zul je met plezier terugdenken aan je reizen met je familie.
Een veilige reis!