Snel, snel, snel


Toen ik een kind was, speelden mijn vrienden en ik future life games. We schreven op wat ze in de toekomst wilde. Welke kleur van de trouwjurk, welke bloemen in het bruidsboeket, haar toekomstige naam, wat voor soort huisdier, hoeveel kinderen en welke auto zou moeten zijn op dat moment schreven we vooral het merk, en van elk merk kenden we slechts 1 auto van het huidige type, die bijna op de markt was. Tegenwoordig produceert elkeautofabrikantverschillende types tegelijk, maar geeft ze nog steeds verschillende facelift, dus de hel die we vandaag kennen is behoorlijk expert.
mitsubishi evo 8
ironisch genoeg, terwijlauto \’ s worden ontworpen en geproduceerdmeer en meer aerodynamisch ensneller,is de snelheid op Europese wegeneerderverminderd. Ergens kun je niet eens meer 90 rijden op de wijkwegen, maar slechts 80 km / u. op de snelweg kun je alleen in Duitsland genieten, maar opnieuw gehinderd door constant werk op de wegen en files. \’S Avonds heb je nog de mogelijkheid om iets meer te doen. Als je op desnelwegin TsjechiĆ« stapt, krijg je al snel een politie-waarschuwingslampje en een dikke boete, wordt er een puntenverlies verwacht of verlies je je rijbewijs.
motor vozu
dus waarom vandaag een supersnelle auto kopen en je geld uitgeven? Zodat je kunt opscheppen voor een buurman en hem een onverzadigbare langbenige Blondine kunt geven? Voor sommigen zijn het gewoon jongensdromen die uitkomendie ze niet willen nemen als ze er al geld voor hebben. Iemand haalt een auto zo snel op als elke andere stempel, iemand betaalt een paar uur op een van de testcircuits, rijdt op de snelheid die hij wil, hij rijdt, geniet van een beetje adrenaline, heeft plezier en verhoogt het zelfvertrouwen. En soms probeert hij ons district en zelfs op de snelweg te bedriegen, in de hoop dat hij de politie niet zal ontmoeten. Elke agent zal een oogje dichtknijpen voor een mooie auto. De jongens waren allemaal.