Soorten mensen om mee te daten


Soorten mensen om mee te daten

Perfectionisten

Zeg: Schat, ik heb alles georganiseerd (ruim van tevoren!) en de omgangsregels uitgestippeld. Natuurlijk ben ik altijd op tijd en behandel ik je eerlijk.

m

Donner

Zegt: Schat, kijk eens wat ik voor je heb gedaan! Oh, het maakt niet uit of je het wilt of niet. Vertel me niet dat je het niet wilt na alle moeite, slavernij en opoffering die ik voor je heb gedaan. Je bent me op zijn minst dank verschuldigd voor mijn inspanningen. Wil je mijn inspanningen niet? Ik heb geen andere behoefte dan jouw behoeften te vervullen. En natuurlijk ben je verplicht me te bedanken voor mijn tijd, mijn liefde en alles wat ik voor je doe.

Raad Breng een groot deel van je tijd helemaal alleen door en weersta de verleiding om te helpen of je te bemoeien met het leven van anderen, vooral van je wederhelft. Raak niet te betrokken bij de andere helft, laat ze op adem komen en hun eigen ding doen. Zorg voor jezelf en je behoeften (je hebt er genoeg – als je in trance bent, ben je eigenlijk het meest behoeftige type van allemaal). 20]

m

Succesvol

Zegt: Schat, ik heb vandaag 11 uur op kantoor doorgebracht. Ik heb tijdens mijn lunchpauze aan een nieuw webproject gewerkt en ik heb een kleermaker geregeld om een nieuw pak voor me te maken. Wil je me vergezellen? Dan kun je me misschien inpassen in je superdrukke schema…

Denk na: bedank me voor alles wat ik doe en haal me niet van het project af (of bekritiseer me niet omdat ik mezelf constant tag op FB zodat iedereen het kan zien). Want als ik niet een miljoen dingen bereik en er niet altijd op mijn best uitzie, dan ben ik helemaal niet geliefd.

Je kunt hier zien dat er verschillende soorten relaties zijn. Je hoeft alleen maar te kiezen tot welke jij je het meest aangetrokken voelt! Ik wens je het beste in je relaties…