Thuiszorg op professioneel niveau


De zorg voor zieke patiënten is zeer veeleisend, maar ook zeer de moeite waard. Een persoon heeft het gevoel dat hij nuttig en nodig kan zijn voor anderen. Daarom bieden wij werkgelegenheid aan alle zorgprofessionals die hun vak als missie nemen en zich willen realiseren daar waar ze het meest nodig zijn.

  • Ons bedrijf richt zich op innovatie, compassie en empathie.
  • Wij zijn op zoek naar zorgprofessionals voor wie deze aandoeningen vanzelfsprekend zijn.

stařenka

Wij bieden onze cliënten zorg op maat van hun individuele behoeften. Bent u exploitant van een medische instelling en heeft u dringend behoefte aan personeel voor een incidentele inval? Onze paramedici staan ​​klaar om onmiddellijk te arriveren. En misschien zelfs op het laatste moment. Wij leveren passende en opgeleide parttimers aan uw zorginstelling.

o Wij bieden onze medische staf niet alleen werkgelegenheid, maar ook de mogelijkheid tot verdere professionele groei en opleiding.
o Je kunt altijd iets nieuws leren en je carrière opbouwen in de gezondheidszorg.

Wie kan gebruik maken van de diensten van onze zorgprofessionals?

Wij bieden zorg op professioneel niveau voor vrijwel iedere patiënt, ongeacht leeftijd.

• Zij maken vooral gebruik van onze gezondheidszorgdiensten

  • patiënten na een operatie
  • mensen met een blijvende of tijdelijke handicap
  • moeders na de bevalling
  • diabetici
  • patiënten met palliatieve zorg

domácí péče

Zorg in een thuisomgeving is voor vrijwel iedere patiënt psychologisch veel gunstiger dan een verblijf in een ziekenhuis. Ook helpen wij met persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij de mogelijkheid tot zelfstandig en veilig wonen in uw eigen omgeving. De zorg is uiterst professioneel en persoonlijk, zonder tijdsdruk of stress. Het is gericht op kleinschalig beheer en klantgericht. Eén van de opties waar de opdrachtgever voor kan kiezen is het zogenaamde totaalpakket. Dit is intensieve zorg afgestemd op een specifieke cliënt. Thuiszorg vergelijkbaar met de dienstverlening van een woonzorgcentrum.