Waar koop je plus size kleding?


Is het al vele jaren geleden dat je actief sportte, altijd op je tenen liep en weinig tijd over had om aan eten te besteden? Je wilde zoveel bereiken en door de beweging en de tijd die je niet overhield om te eten, werd je zo slank als een stok. Na verloop van tijd stabiliseerden je activiteiten en raakte je ingeburgerd in een routine die je zelden meer verrast. Het stereotype van elke dag bracht onder andere meer verantwoordelijkheid met zich mee, een carrière die vereiste dat je meer van je vrije tijd op je werk doorbracht en ook een gebrek aan tijd om de hele dag goed en gezond te eten. Ik ga naar mijn werk zonder ontbijt, begin mijn werk met minstens één kop koffie, eet iets zoets voor energie tot de lunch, haast me naar vijf sauzen en vleeswaren en nog een kop koffie, en probeer na de lunch niet achter mijn bureau in slaap te vallen.
mužská obezita
Na het werk loopt ze langzaam naar de tram of bus. En tot mijn verbazing komt ze vroeg! Maakt niet uit, ik haal haar wel in. Nou, je probeerde te rennen, maar je was langzaam, en bovendien stopte je na ongeveer vier meter, je kon niet verder, je was buiten adem, het was net een slowmotion film. Ze rende weg. Dus je loopt langzaam naar de bushalte, wacht op de volgende bus en vraagt je af waarom je haar niet kon inhalen. [Het volgende probleem is de kledingkwestie. Je kunt je shirt, broek, jas en zelfs je winterjas niet dichtknopen. Wat te doen? Laten we nieuwe kleren gaan kopen. Ik kijk rond van de ene winkel naar de andere, maar ik kan niet \’kiezen\’. Niets vind ik mooi, niets staat me goed. Het is een bovenmenselijke prestatie om je alleen al om te draaien in een privékamer, laat staan je aan te kleden. Je begint in de war te raken over waarom niets je goed staat. Bovendien kijkt de jonge verkoopster je aan en rolt met haar ogen: “Welke maat heb je?” Vraagt hij. Je antwoordt: “4XL of groter.” Dan grijnst ze, draait zich om naar de caissière en zegt: “Die hebben we niet.” Je ging naar huis en wanhoopte omdat je niets kon kopen om aan te trekken. Op weg naar huis liep je door een aantal winkels en zag je zoveel kleding hangen. Ze zijn allemaal klein. Je neemt je tijd, je hebt geld, maar je gaat met lege handen naar huis.
velké kalhoty
We raden je aan het volgende te proberen:

– Gespecialiseerde fysieke winkels die ook te grote kleding verkopen (bijv. Uncle Sam,
K. Uncle Sam,
Kik, H&M)
– Blader op internet, kies uit foto\’s en artikelen thuis laten bezorgen en verwachten dat ze passen (winkels
bieden ook oversized kleding van zeer goede kwaliteit van merken als Hirmer, Glami, Atlasformen, Big-boss, Dg-shop)
– zogenaamde \’speciaalzaken\’. Laat kleding maken door kleermakers. Laat een \’maatpak\’ maken (maar reken op hoge kosten)
– Ga naar verschillende tweedehandswinkels en kijk of ze kleding in grotere maten hebben
– Vraag je slimme vrouw of ze thuis iets voor je kan maken op basis van een patroon
– Begin met een dieet en
– pas je aan aan de markt
– ga naar de rand van een afgrond en geef jezelf een grote schreeuw (vertrouw erop dat ze het zal begrijpen)

[30] – ga naar een tweedehandswinkel en vraag je vrouw of ze thuis iets voor je kan maken op basis van een patroon.