Waarom hebben sommige relaties tussen mannen en vrouwen vonken en andere niet?


Vraag jij jezelf ook voortdurend af. Waarom slaan de vonken soms over en soms niet? Is het het lot, toeval of gewoon op het juiste moment op de juiste plaats zijn? Laten we zeggen dat er voor iedereen wel iets is.
pár společně na kole
Elke dag ontmoeten mannen vrouwen, mannen mannen, vrouwen vrouwen. Op weg naar het werk, in de winkel, in de bioscoop, in de disco, tijdens een wandeling, in het park, met studenten in de slaapzalen, in de cafetaria ……. En niets! Twee mensen ontmoeten elkaar en gaan ieder hun eigen weg zonder elkaar ooit te zien. Elk gaat op in zijn eigen ding, zijn eigen problemen en is niet gemaakt om de andere ziel, de andere persoon te ontmoeten. Daarom kunnen ze elkaar niet ontmoeten en versmelten hun zielen. Maar voor degenen die elkaar echt willen ontmoeten, is de situatie anders.
Ze ontmoeten elkaar, ze kijken in elkaars ogen, de mannen gaan een beetje lager, vonken vliegen over! Waarom gebeurt het hier en niet op andere momenten?
Eenvoudig antwoord. Omdat ze allebei klaar waren voor een relatie. Zou jij beweren dat ook jij klaar bent voor gezelschap, verlangen naar een partner en de engelen vragen om je een ziel te sturen die bij je past? En nog steeds niets? Niemand komt, niemand voldoet aan je eisen, niemand reikt je de hand, gewoon een grote NIETS?
Leg je hand op je borst. Wil je echt een relatie of wil je gewoon niet alleen zijn? Ik snap het wel. Je wilt wel een relatie. Stel jezelf nog één vraag. Ben je klaar voor een nieuwe relatie, d.w.z. ben je klaar met je vorige minnaar of vriend?
Zou je \’ja\’ antwoorden? Kijk eens in je appartement. Kleren die je ex-vriendin droeg liggen in je flat, de tandenborstel van je ex-vriendin hangt in de badkamer, de parfum van je ex-vriendin ligt op de plank. Zijn/haar vergeten boeken en cd\’s liggen nog slordig opgeruimd. Je zoekt onder de bank naar een vergeten flashdrive, met daarop onvergetelijke vakantiefoto\’s.
milenecký vztah
Ja? En je denkt nog steeds dat jullie relatie voorbij is? Waarschijnlijk niet. En je kunt geen nieuwe relatie beginnen als je je niet ontdoet van alle overblijfselen uit het heden die je voortdurend herinneren aan de grote liefdes uit het verleden. Tenminste een relatie met toekomst. Je kunt een \’snelle liefde\’ ontmoeten, maar het zal slechts een vluchtige relatie zijn.18] Wanneer jeecht besluit omeen voorbije liefde te beëindigen ,weet dan dat er al een nieuwe liefde aan je hartdeur klopt!