Waarom we mannen onze excuses moeten aanbieden


Weet je. Er zijn leuke mannen, ze vinden het leuk om met je te praten, ze vinden het leuk om tijd met je door te brengen, ze vinden het leuk om plezier te hebben, en het belangrijkste is dat ze je niet steeds mee uit willen vragen of dingen in je mond willen stoppen, zelfs als het een fluitje van een cent is. Wat kan ik zeggen, er zijn veel mannen die zo zijn. En hoe ouder een vrouw wordt, hoe vaker ze de \’onaantrekkelijke\’ types tegenkomt, degenen die achterblijven. Soms, als ze geluk hebben, gaan ze scheiden of gebeurt er iets met hun wederhelft en worden ze weer populair. Over het algemeen zie je echter dat mannen op oudere leeftijd vaker achterblijven. Dat wil zeggen, degenen die geen levenslange partner hebben gevonden, degenen die de was niet kunnen doen en degenen die te lauw zijn om dat te doen.
invalidní pár

Er zijn pluspunten voor zulke mannen

Ze hebben meestal genoeg financiële zekerheid, een eigen flat en auto en hoeven niet bij nul te beginnen, terwijl jonge stellen letterlijk bij een paar schoenen beginnen. Hij heeft al wat levenservaring, hoewel er misschien wat discussie is over de kwaliteit daarvan. Hoe dan ook, hier zijn ze dan, en op de een of andere manier werkt het niet. Velen van hen lijden aan een minderwaardigheidsgevoel. Vooral als de vrouw economisch meer gewaardeerd wordt dan zij. Dat is moeilijk. Maar het is niet hun schuld, ze zijn in de war en het betekent niets. Het is niet meer zoals 100 jaar geleden, toen de vader van het gezin thuiskwam, op tafel sloeg, de kinderen sloeg, de vrouw sloeg en er bier op tafel stond. Er waren geen zelfstandige vrouwen, ze werden niet goed betaald, ze deden niet de strijk of pasten niet op de kinderen en sommige mannen vinden dat moeilijk. Het was best cool.
pár ve spodním prádle

Wil je het houden?

Het is een verspilling van tijd en zenuwen. Als je iemand bent die niets positiefs te bieden heeft behalve niet roken en geld hebben, dan is het behoorlijk zonde van je tijd. Dus als je droomt van een relatie, als je alleen een paar kinderen en veiligheid nodig hebt, dan maakt het niet uit. Maar als je nog tijd en opties hebt, moet je zorgvuldig kiezen. Twee keer neuriën, vier keer meten. Denk goed na en kies.