Wanneer we onze toekomst opzetten


Het opzetten van een bedrijf is helemaal niet moeilijk. Het vereist alleen een hoop papierwerk en tripjes naar de autoriteiten. Natuurlijk kennen de meer ervaren mensen het klappen van de zweep al, en de slimmeriken kunnen een zogenaamd kant-en-klaar bedrijf kopen, er gewoon hun handtekening onder zetten en in een paar minuten een gloednieuw bedrijf hebben met alles erop en eraan. Laten we eens kijken hoe je je eigen bedrijf kunt opzetten zonder je toevlucht te nemen tot buitenlandse bedrijven of langdurige gerechtelijke procedures.
evropské právo

Wat en hoe te doen voordat je begint

.
Het is belangrijk om te onthouden dat het oprichten van een bedrijf in twee fasen verloopt. Om een bedrijf op te richten, is het nodig om het op te richten, d.w.z. een oprichtingsakte of een oprichtingsprospectus op te stellen. Hiervoor moet worden besloten hoeveel mensen het bedrijf gaan vormen en, nog belangrijker, hoe het bedrijf eruit komt te zien. Misschien wel het beste, eenvoudigste en goedkoopste voor een bedrijf is een LLC, d.w.z. een vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.
bordel na stole
Hier vereist de oprichtingswet: de naam van het bedrijf (bedrijfsnaam), het doel van het bedrijf, de statutaire zetel, een lijst van aandeelhouders, bepaling van het aandeelhouderschap van de aandeelhouders, de hoogte van de kapitaalinbreng, de hoogte van het aandelenkapitaal, het aantal directeuren en hoe zij zullen handelen voor het bedrijf, de stortingsverplichtingen van de promotors, bepaling van een stortingsmanager en ook de eerste directeur.

Als aan al deze voorwaarden wordt voldaan en de onderneming in deze vorm wordt opgericht, kan deze direct naar het notariskantoor gaan en, als de minimumbepalingen van de wet daadwerkelijk worden nageleefd, zal de oprichting in korte tijd worden voltooid en hoeft de onderneming geen 6.000 SEK aan de rechtbank te betalen.
programátor na gauči

Vóór de oprichting
.
Als het bedrijfsdoel een activiteit vermeldt waarvoor een handelsvergunning nodig is in overeenstemming met de Wet op de handelsvergunningen, moet een vergunning worden verkregen vóór de oprichting als dit het enige bedrijfsdoel is. Daarnaast moet de toestemming (binnen drie maanden) worden verkregen van de eigenaar van het huis dat de maatschappelijke zetel van het bedrijf wordt, en moet de reden voor het gebruik van het pand worden bijgevoegd. Vervolgens moet de bijdrage van elke aandeelhouder worden beperkt tot 30% van het bovenstaande bedrag, waarbij de rest moet worden betaald na de oprichting. De directeur kan dan het verzoek tot oprichting indienen en het proces is voltooid.