Wat er echt toe doet in een relatie en wanneer je een relatie beëindigt


Relaties zijn soms echt ingewikkeld, maar we kunnen het er waarschijnlijk allemaal over eens zijn dat ze een belangrijke rol spelen in ons leven. wat het ook is, we moeten ons op ons gemak voelen, ons gesteund voelen door de ander en elkaar vertrouwen. Zonder wederzijds vertrouwen en steun kunnen zulke relaties niet bestaan.

tym_pratelstvi_vztahy

Wees niet bang om het je partner te vertellen Wat er ook gebeurt. Want onze grootste steun zou onze partner of echtgenoot moeten zijn. Communicatie is cruciaal bij het aangaan en opbouwen van elke relatie.

Als we bang worden om iets te zeggen …… Ik denk dat het tijd is om de relatie te beëindigen. Natuurlijk zijn er momenten dat we ons ongemakkelijk voelen om over iets te praten omdat het een gevoelig onderwerp is, maar tenzij het een kortstondig gevoel is, kan het langdurig zijn of voelen we ons niet langer veilig in de relatie. Je blijft jezelf voor langere tijd de schuld geven en vroeg of laat zal de relatie waarschijnlijk toch uit elkaar vallen.

pomoc_holcicka_vztahy

Kortom, het heeft geen zin om in een relatie te blijven als je je er niet prettig bij voelt.

We moeten niet veranderen om iemand anders een plezier te doen of om iets te doen omdat anderen dat willen. Als we onszelf willen veranderen, moeten we dat doen zonder op iets anders te wachten. Doe niets wat je zelf niet wilt doen. Wees jezelf en versterk alleen je relaties met mensen bij wie je je belangrijk en op je gemak voelt.

Mensen die je ongemakkelijk laten voelen, willen dat je door hen verandert. Zulke mensen heb je niet nodig in je leven. Zulke relaties putten mensen alleen maar uit. Het leven is te kort om energie te verspillen aan mensen die je niet mag.

Sommige mensen verlaten je leven, anderen komen terug.

.