Wat vrouwen willen


Kan vrouwen laten glimlachen of hen verwennen. Wat vrouwen het meest irriteert, is dat ze verjaardagen, jubilea en de verjaardag van hun ouders vergeten, en dan het gebrek aan initiatief van de man om iets voor de relatie te doen. We hebben gewoon niet zo\’n behoefte om ons overal mee bezig te houden, maar toch zijn er overal kalenderherinneringen voor en de verjaardag is gewoon ergens in maart.
mladá láska
Om de wereld van mannen en vrouwen te begrijpen,zou je het boek Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venuskunnen lezen, maar zelfs zonder de hulp van een leerzaam boek, heb je een aantal bekende stappen nodig om jezelf te vertellen. Dus hoe kun je eenvoudige relatieprincipes volgen en voorkomen dat je vrouwen teleurstelt?
1. Schrijf de verjaardag in je agenda. Als je het niet weet, kun je het beter voorzichtig vragen (op een omslachtige manier) dan het niet te weten zonder het te vragen.
2. Schrijf de verjaardag van je vriendin in je agenda.
3. Als je vrouw een familiegebeurtenis aankondigt, probeer die dan op te sporen en ook op te schrijven. Vergeet kleine blijkjes van waardering niet.
4. Noteer ook de feestdagen van je vriendin en begroet haar als eerste.
5. Wees voorzichtig en vraag wat je vrouw aan het doen is. Schrijf haar elke dag een brief.
6. Als je vrouw klaagt dat je niet proactief bent, neem haar dan op zijn minst mee naar de film of uit eten. Het is een cliché, maar het werkt altijd.
7. Of het nu Valentijnsdag, Meidag of allebei is, doe iets om het te vieren. Of stel op zijn minst iets voor zodat ze je inspanningen kunnen zien.
8. Als je een evenement hebt met vrienden, laat het je vrouw de dag ervoor weten.
9. Als je een evenement, reis of bijeenkomst plant, herinner je vrouw er dan aan dat ze erbij is en vraag haar automatisch of ze met je mee wil gaan.
srdce z malin
Het niet in acht nemen of verwaarlozen van deze negen punten maakt vrouwen vaak gek. Mannen begrijpen dit niet en vrouwen klagen bij hun vriendinnen onder het genot van een glas wijn. Natuurlijk zijn er genoeg andere dingen die vrouwen gelukkig maken, zoals een goede vrijpartij, maar deze zijn fundamenteel om een relatie te laten werken, naast vertrouwen en liefde. En als de meeste van deze dingen triviaal en onplezierig voor je lijken, als je niet actief probeert om de relatie in stand te houden, dan is het legitiem om je af te vragen of deze relatie echt duurzaam is. En weet dat terwijl jij dit artikel leest, je vrouw aan het lezen is Hoe word ik de beste vrouw voor je man!