wetenschap: hoe een vrouw te verleiden?


als je denkt dat je alleen de grootte van je buikspieren, de kracht van je armen, je lengte, de hoogte van je jukbeenderen en de kleding die je die nacht draagt, bepaalt, heb je het mis.het gaat helemaal niet om hoe gespierd en sterk je bent, de stropdas die je draagt of het kapsel dat je hebt.
první rande
zelfsmaakt het niet uitHoe oud de vrouw is die je verleidt, of dat je een snor, baard of volledig geschoren bent hoe opgeblazen je portemonnee ook is, het maakt niet uit hoe mooi en Nieuw je auto of motor is. Het is ook niet van toepassing op vrouwenhoeveel titels je hebt voor of na je naam. En zelfs vrouwengeven er niet omDe kleur van je ogen of lippen, of de grootte van je penis – vrouwen geven er niet echt om.

· Wat is gegarandeerd voor een vrouw?
In een woord? verhaal. Je wikkelt een vrouw precies om je vinger, afhankelijk van welke woorden je gebruikt, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert, hoe je communiceert laat je meeslepen door jeintonatie en gezichtsuitdrukkingendoor de gebaren die je gebruikt wanneer je spreekt. Maar ook vanuit welke emoties je in een vrouw in je verhaal kunt oproepen. Vergeet het klassieke advies over kapsels, auto \’ s of titels. Er is maar één manier om een vrouw op haar knieën te krijgen:In je persoonlijke verhaal. als je een getalenteerde verhalenverteller bent, heb je de persoonlijke aantrekkingskracht dat bijna elke vrouw die dat talent toepast, zal bezwijken.
šťastní lidé
· waarom?
Storytelling is een van de kenmerken van alle goede leiders, een oud hart dat is, altijd is en zal blijvenleiders. De strategie van mensen die wisten wat ze met hun kracht moesten doen, was altijd fascinerend. Hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken, hij weet hoe te spreken. Verhalen vertellen verhoogt ook de sociale status, wat betekent dat meer vrouwen geïnteresseerd zijn in dergelijke mannen. Maar het betekent dat mannen die kunnen spreken ook goed flexibel zijn. ze zijngevoelig en tolerantomdat ze weten hoe ze woorden moeten gebruiken – dit is ook een artistiek talent, wat emotionelekalmte en openheidbetekent.