wilskrachtige karakters


heb je het ooit met iemand besproken? Geloof me, als je ruzie hebt met iemand en het is een volslagen vreemde, hoef je je helemaal geen zorgen te maken over hen. Natuurlijk zijn er een aantal gevoelige naturen, zoals introverten, of een beetje meer gevoelige naturen, die echt om veel geven. Als ze ruzie maken met iemand, en misschien stoort het hen, zelfs als ze ruzie maken met iemand anders, en God verhoede ruzies van een gevoelige aard met iemand die een lid van de familie is, of misschien een goede vriend, of God verhoede moeder of misschien je kind. Ik heb veel ruzies met mensen gehad, maar ik zal je vertellen, het was niet zo erg als 6 maanden geleden. Ik had een grote ruzie met mijn moeder. We hadden ruzie omdat ik ruzie had met haar partner en ze zei dat ze haar partner verloor door mij.

Lepší je se nehádat.

Dit is waar, maar hij zat gewoon niet bij me en het is niet mijn schuld dat ik hem niet mocht. Dus, onze relatie in de familie is een beetje gespannen, en het spijt me. Dus kwam ik na 6 maanden bij mijn moeder en verontschuldigde me bij haar. Ik ging naar haar partner, met wie ze terugkwam. Ik verontschuldigde me bij hen en dat ik het niet zo bedoelde, dat ik een slechte tijd had en dat mijn relatie met anderen zo raar was. Gelukkig hebben mijn moeder en haar man dit begrepen.

Chci mít vždy čisté svědomí.

Ik was echt gelukkig. Ik had nog steeds een beetje spijt, maar na verloop van tijd verdween het, toen begonnen we elkaar te begrijpen. Als je bijvoorbeeld ruzie hebt met een volslagen vreemde, kan het me helemaal niets schelen. Ik ben vrij vastberaden en ik ben Corelogisch. En we weten allemaal dat Corelogische mensen soms worstelen in het leven, dat ze gewoon hun mond niet kunnen houden. Ik weet zeker niet hoe ik het moet doen, en als iemand mijn kind vervloekt, heb ik misschien echt moeite om het vol te houden.