Avonturen in Hummer auto’sHummer terreinwagens worden vooral gebruikt voor avontuur en adrenaline. Iedereen is bekend met deze enorme, hoekige terreinwagens, maar niet iedereen heeft er ooit in gereden. Voor degenen die er een bezitten, is het vooral een symbool van luxe en misschien ook een verlangen naar extremen.
De eerste versie van de auto, met de naam Hummer, was afgeleid van de militaire Humvee; nadat het H2-model was gelanceerd, werd de Hummer omgedoopt tot Hummer H1. Vervolgens werden meer civiele modellen, de Hummer H2 en Hummer H3, geïntroduceerd.
kreslený vůz Hummer
H2 versie
.
Deze is gebaseerd op het Chevrolet Tahoe-chassis en biedt meer comfort dan de H1-versie, maar heeft iets minder off-road capaciteiten. De H2 heeft een kortere wielbasis en een lagere bodemvrijheid, waardoor hij gemakkelijker vast komt te zitten op zwaarder terrein. Het is dan ook niet eenvoudig om zo\’n kolos uit de problemen te halen.

H3-versie
.
De succesvolle Hummer H1 en H2 werden opgevolgd door de H3 versie, ook geproduceerd door General Motors.Vergeleken met de eerder genoemde versies is de H3 lichter en comfortabeler. De off-road prestaties zijn slechter en het verbruik is nog steeds aanzienlijk duurder. Daarom werd de productie in 2010 stopgezet.
vůz Hummer v poušti
Deze Hummer terreinwagenshebben niet alleen extreme afmetingen, maar ook een slecht brandstofverbruik. Daarom worden ze vaak bekritiseerd als niet milieuvriendelijk. Maar het is niet alleen ecologisch: het gewicht van deze enorme bak weegt drie ton, wat betekent dat een botsing vergelijkbaar is met een botsing met een trein. Het zou daarom verstandig zijn om dit voertuig alleen van de weg te houden in aangewezen off-road gebieden, waar het een adrenalineverhogende ervaring kan zijn.
Voor een spectaculaire ervaring aan het stuur van deze reus van een auto, bezoekHUMMER CENTRUM s.r.o..Bezoek. Er staat je een wilde rit te wachten op speciaal geprepareerde oppervlakken onder begeleiding van een ervaren chauffeur. Bovendien kun je twee vrienden meenemen voor de rit, dus je bent niet alleen!