Geld besparen bij het boodschappen doen


Het is algemeen bekend dat je nooit met honger boodschappen moet doen. Dat komt omdat je dan dingen koopt die je anders niet zou kopen. Als je geld wilt besparen en je op andere manieren wilt vermaken dan alleen met \’eten\’, doe dan systematisch boodschappen.
Maak een lijst van wat je thuis nodig hebt. Wat je prioriteit moet geven en waar je op moet wachten. Let bij boodschappen op kortingsflyers die het internet overspoelen. Zo bood een website genaamd \’Basket\’ onlangs de inhoud van een winkelmandje aan voor de halve prijs.nákupní vozík a potraviny v obchodě.jpg
Je moet zeker basisboodschappen kopen als en wanneer je ze nodig hebt. Wacht niet tot de broodjes goedkoper worden om ze te kopen. Doe verstandig boodschappen. Zoet brood is meestal \’s avonds afgeprijsd in sommige supermarkten. Ik ben nooit zo\’n fan geweest van diepvriesmaaltijden, maar het werkt wel. Maak gewoon een paar aanpassingen. Ingevroren ontbijtbroodjes kun je ontdooien in de koelkast en zijn net zo lekker als verse.
Het bespaart niet alleen geld, maar ook tijd. Als je van thuis koken houdt en af en toe brood bakt, bak dan nog een paar donuts en vries ze in terwijl ze nog vochtig zijn. Ze kunnen het beste gegeten worden nadat ze opnieuw gestoomd zijn, maar als je haast hebt, kun je ze opwarmen in de magnetron. Dit kan echter alleen als je de ontdooide donuts in een magnetronbestendige zak doet en ze opwarmt in de magnetron. Je kunt ze ook licht besprenkelen met water. Als je ze normaal opwarmt, zullen ze hard worden in de magnetron.velký výběr potravin v supermarketu.jpg
Ga terug naar winkelen. Noteer het afgeprijsde eten op een papiertje of op je mobiele telefoon. Wees niet verlegen. Kijk om je heen in de winkel en je zult zien hoeveel mensen al een boodschappenlijstje hebben om boodschappen mee te doen. Als je je aan het lijstje houdt, zul je geld besparen. Laat je niet verleiden door de verkooptactieken van de grote hypermarkten en supermarkten, ook al herschikken ze af en toe hun schappen of verschuiven ze boodschappen naar andere verkoopruimtes. Het doel is om je lang te laten zoeken naar koffie, thee of meel, je karretje vol te laden en andere voedingsmiddelen te ontdekken die je anders niet zou hebben gekocht.